Resum trobada del 16 de maig de 2015

Hola a totes i tots!

Com a part del creixement i evolució de Post-Crash, el que hem decidit conjuntament és que volem que l’associació aconsegueixi mantener-se tant oberta i propera als estudiants i a la societat en general com sigui possible. De manera que hem optat per anar mantenint al dia per les diverses vies (Facebook i en un segon pas el blog) del que anem fent i de com anem treballant.

Reiterem que ens encanta conèixer cares noves que tinguin ganes de saber de què va tot això i que vulguin participar-hi!

Ahir dissabte 16 de maig vam fer una de les trobades periòdiques que solem fer cada 2-3 setmanes, en les quals ens trobem uns quants de nosaltres i mirem com estem avançant amb els diversos temes. La reunió va ser intensa, tres hores en total vam estar ficats al bar la Principal, també com a conseqüència del boom una mica del debat del 5 de maig passat.

Vam estar parlant sobre com, progressivament, extendre’ns a altres facultats d’Econòmiques de Barcelona (sobretot tenim una forta presència a la UPF, però creiem important arribar a totes les universitats), com afrontar la propera reunió que tindrem amb el degà de la Faculat d’Econòmiques de la Pompeu, Vicente Ortún, qui va participar en el debat i qui, en resposta a aquest, ens va convidar a parlar sobre possibilitats d’estudiar quin marge de maniobra hi ha per tal de poder modificar paulatinament els plans d’estudi. Vam també comentar (una bona estona) com procedir amb l’anàlisi de l’informe que estem realitzant, el qual es publicarà a finals de juliol, els tràmits necessaris per a constituir-nos legalment com a associació, projectes que estan sortint amb altres grups i estudiants, i potencials línies de treball de l’any vinent.

Una de les conclusions que vam treure és que, a part de perseguir el canvi en favor d’un major plurarlisme en l’ensenyament de l’Economia, ens agradaria que Post-Crash pogués ser, en sí mateixa, una plataforma per a difondre i generar coneixement, compartir-lo els uns amb els altres i, sobretot, que sigui el més transparent i participativa possible. En aquest sentit, qualsevol persona que vulgui presentar la seva feina, tingui idees i ganes de treballar, serà sempre infinitament benvinguda!

Ens tornarem a trobar dissabte vinent 23 de maig a les 10.30h al bar La Principal.

Dicho lo dicho, que acabeu de tenir un bon diumenge!

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.

Up ↑